|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
Десислава
|
Заглавие: Дали пък да не пробваме? Публикувано на: Вто Юни 09, 2009 11:40 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Увлечени от манията да отслабнем,ние сме готови да пием какво ли не.Както бях писала преди време по повод на китайските капсули за отслабване,ще ги пием дори в тях да има печени смляни хлебарки. Но тази снимка ме наведе на друга мисъл.Ако някой каже,че е отслабнал ядейки хлебарки,примерно от тази консерва,дали ще се намерят последователи? Кой би го направил? Споделяне във Facebook
_________________ „На зло куче – зъл прът“
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re:Дали пък да не пробваме? Публикувано на: Сря Юни 10, 2009 8:32 pm |
|
Sr. Member |
 |
 |
Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:31 pm Мнения: 463 Местоположение: Добрич
|
Бляях, гадост  Да ти кажа,Деси,ако не виждам и не знам,сигурно бих ги яла,ама в тоя вид, никогиш  Споделяне във Facebook
_________________ щъпук
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re:Дали пък да не пробваме? Публикувано на: Сря Юни 10, 2009 9:37 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Ами вижте тогава какво е съдържанието на Лидата,внесена от Сарвета. То са пепелянки,китайски мравки,стоножки....  Споделяне във Facebook
_________________ „На зло куче – зъл прът“
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re:Дали пък да не пробваме? Публикувано на: Сря Юни 10, 2009 9:38 pm |
|
Sr. Member |
 |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
yangsheng
|
Заглавие: Re:Дали пък да не пробваме? Публикувано на: Чет Юни 11, 2009 10:26 am |
|
Newbie |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re:Дали пък да не пробваме? Публикувано на: Пон Юли 13, 2009 11:45 am |
|
Sr. Member |
 |
 |
|
yangsheng написа: Както се казва, красотата иска жертви  И то големи ,особено в тоя случай  ))))))))) Споделяне във Facebook
_________________ щъпук
|
|
Върнете се в началото |
|
 |