Бих искала да разкажа малко повече за новата серия интимни продукти Body Nature intim.Мисля, че ще съм полезна с по-подробната информация,за продуктите, знам,че ти нямаш досатъчно време.
Серията е разработена да се грижи и защитава за най-чувствителните типове кожи и тъкани . Всички продукти съдържат млечна киселина,натурални съставки,физиологично рН. Не съдържат оцветители, сапуни и алергени.
Серията предлага гама от продукти ,специално адаптирани за нуждите на всяка жена.
Успокояващия Body Nature intim (син) е
предназначен специално за жени с по-чувствителни интимни зони,склонни към възпаления. Обогатен е с мащерка и градински чай- билки ,които осигуряват успокояващите,антибактериални и противовъзпалителни свойства на интимния гел.Успокоява чувството на сърбеж и проблемно зачервяване на кожата .
Деликатния Body Nature intim (розов) е обогатен с млечна киселина-поддържа естествената защита на интимната зона . Съдържа ескстракти от лайка, мащерка ,градински чай и маслина ,което осигурява максималната защита от инфекции, без странични ефекти. Подходящ за употреба от бременни жени и деца.
За страдащите от дискомфорт,причинен от сухота е предназначен Овлажняващия Body Nature intim (зеления).Съдържащият се в него екстракт от маслина активира овлажняването в горните слоеве на лигавицата,подпомага баланса на интимната зона и възстановява чувството на комфорт.
Серията предлага и изключително меката пяна Body Nature intim с екстракт от лайка.Благодарение на омекотяващите и почистващи свойства е отлична грижа за ежедневна хигиена , а също и след козметични поцедури.
Всички продукти са гинекологично тествани. Имат висока кожна поносимост.
Споделяне във Facebook