| Автор |
Съобщение |
|
Десислава
|
Заглавие: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Нед Мар 21, 2010 8:24 pm |
|
| Administrator |
 |
 |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Десислава
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 10:37 am |
|
| Administrator |
 |
 |
|
Шест печеливши качествата, допринесли за успеха на дамските санитарни превръзки " Lady Anion"1.Инфрачервени лъчи - подобряват и провокират кръвообращението, съживяват и обновяват клетките на тялото, укрепват цялостно имунната система на организма. 2.Аниони - унищожават бактериите, отстраняват неприятните миризми, без странични ефекти. 3.Афинитет към кожата - облекчаваща мекота от памучен слой (пласт). 4.Устойчивост на течни субстанции - сигурност и спокойствие, осигурени благодарение на специални материали, внос от Япония, силно абсорбиращи, без пропуск. 5.Дишащи - пропускат въздуха и предотвратяват запарването. 6.Непропускащи течности - предоставят постоянно усещане за суха повърхност и чистота. Тест за самоконтрол на pH Всеки пакет дамски превръзки с марката "Lady Anion" е окомплектован с вагинална карта (тест) за самодиагностика, с помощта на която всяка жена може да следи и наблюдава за промени в своето pH. При установяване на отклонение от нормалното pH, за което жената знае, че не е свързано с прием на определени лекарствени средства (антибиотици) или от измиване с различни миещи средства, е препоръчително да се обърне към акушер-гинеколог. Важно е също така да се отбележи, че вагиналната карта следи и отчита единствено киселинността (pH) в интимната област на жената. Тя не дава информация за други гинекологични проблеми, и по никакъв начин не може да замести редовните прегледи и консултации при акушер-гинеколог. Споделяне във Facebook
|
|
|
 |
|
Lina
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 12:50 pm |
|
| Newbie |
 |
|
Здравейте, попаднах случайно на този форум, търсейки информация из интернет за ефикасни продукти за отслабване(все пак идва лято  . Видях, че имате от дамските превръзките с аниони, които гинеколожката ми изписа с рецепта преди около два месеца.Имам много чувствителна кожа и по време на цикъл, получавах зачервявания, съпроводени от сърбеж и парене при уриниране.По принцип съм и с по-обилен и продължителен цикъл и често използвах тампон и превръзка едновременно, за да се подсигуря.Мога само да кажа, че тези превръзки попиват наистина както трябва, а и от както ги използвам нямам никакви проблеми с кожата по време на цикъл. Споделяне във Facebook
|
|
|
 |
|
Десислава
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 12:22 am |
|
| Administrator |
 |
 |
|
|
|
 |
|
Lady Anion
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 1:26 pm |
|
| Newbie |
 |
|
Здравейте, позволявам си да се включа в темата и ще се постарая да бъда максимално полезна с информация относно дамските превръзки "Lady Anion". Като начало ще обясня малко по-подробно, какво представлява анионния чип. Това всъщност е мека, текстилна лента, която се намира под повърхностният памучен слой на дамската превръзка, и която от топлината на тялото и триенето по време на употреба на продукта, започва да генерира отрицателни йони /от 5800 до 6000 на кубичен сантиметър въздух/ и инфрачервени лъчи. Всеизвестен е факта, че анионите създават среда в която е невъзможно да се развиват и виреят анаеробните видове бактерии, които са главен източник на редица женски неразположения, като Бактериална вагиноза, Контактен дерматит и др.Тези бактерии, се чувстват отлично в бедна на кислород среда или безкислородна атмосфера.С неутрализирането на бактериите се премахват и неприятните миризми. Инфрачервените лъчи, които са в дълговълновия диапазон/същият в който излъчва и човешкото тяло/обновяват и освежават тъканите в максимална степен. Те проникват от 0,1mm до 1mm и действат единствено на повърностният слой на кожата и лигавицата. За сега е това. Ако имате други въпроси ще се радвам да ви отговоря. Желая на всички хубав ден. Споделяне във Facebook
|
|
|
 |
|
Марияна
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 11:10 am |
|
| Newbie |
 |
 |
|
|
|
 |
|
Lady Anion
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 1:06 pm |
|
| Newbie |
 |
|
Здравей Марияна, на нашият сайт в рубриката "От къде да купите" е публикуван пълен списък с аптеките, които зареждат нашите продукти. За улеснение на потребителите, обектите са структурирани по градове и след това по квартали за съответният град. http://www.ladyanion.net/Споделяне във Facebook
|
|
|
 |
|
Belinda
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 2:33 pm |
|
| Newbie |
 |
|
На мен след раждането в болницата ми донесоха такива превръзки, защото са антибактериални (така са казали в аптеката на майка ми, а аз бях с доста шевове).Проблем с шевовете не съм имала. Дали защото съм полвала тях или не,това е без значение.Но в попиването-нямат грешка! Тези от вас, които са раждали знаят какви количества лохии изтичат след раждането. Красота... Сега ползвам само ежедневните им, защото все още кърмя и съм без цикъл. Споделяне във Facebook
|
|
|
 |
|
Десислава
|
Заглавие: Re: Дамски превръзки с чип Публикувано на: Пет Апр 23, 2010 12:25 am |
|
| Administrator |
 |
 |
|
Прикачени файлове:
(1).jpg [ 496.18 KiB | Прегледано 15914 пъти ]
Прикачени файлове:
(2).jpg [ 464.2 KiB | Прегледано 15914 пъти ]
Прикачени файлове:
(3).jpg [ 428.11 KiB | Прегледано 15914 пъти ]
Прикачени файлове: