АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Чет Дек 12, 2024 9:36 am

Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 4 мнения ]
Автор Съобщение
 Заглавие: Хемоклин - край на хемороидите
МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 11:04 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Прикачени файлове:
хемоклин.jpg
хемоклин.jpg [ 19.39 KiB | Прегледано 11839 пъти ]

Нов природен гел бори деликатните възпаления и пази от усложнения

Холандски учени създадоха нова субстанция, наречена Биоактивен Бактериален Блокер, която по естествен начин се бори с възпаленията. Субстанцията е изолирана от растението Aloe barbadensis, известно с мощните си противовъзпалителни свойства. Напълно безвредните молекули на извлеченото от ценното растение вещество "улавят" вредните микроорганизми и възпрепятстват проникването и растежа им в тъканите. Благодарение на това възпалението е предотвратенo, оздравителният процес се ускорява, а симптомите бързо отзвучават.

На основата на Биоактивния Бактериален Блокер вече е създаден гел за хемороиди и фисури, който освен бързо облекчение на неприятните усещания, предпазва и от усложнения. Новият медикамент се нарича Хемоклин и е първият изцяло природен гел за тези състояния, който не съдържа кортикостероиди и обезболяващи на химична основа. Натуралният му състав го прави особено подходящ за бременни и кърмещи жени, както и за всички, които имат трайни или периодично появяващи се проблеми с хемороиди и фисури.

Холандският гел е ефективен както за бързо овладяване на симптомите, така и за предпазване от поява на нови хемороиди и фисури. Той е надеждна формула и за случаите, в които хирургическата намеса е неизбежна, тъй като подпомага бързото и лесно възстановяване след операция.

Новата субстанция дава надежди за лечение и на редица заболявания като екземи, дерматити, акне и други, които са на възпалителна основа.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Хемоклин - край на хемороидите
МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 1:26 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Цената му е 29.90 лв.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 28, 2010 5:42 pm 
Newbie
Newbie

При мен - чудесен ефект от комбинацията Лаксафит и Хемоклин.
Лаксафит ми оправи запека (от който страдам от години). Почнах да ползвам и новия гел за хемороиди - за по-малко от 10 дни - няма и помен от тях. Все едно, че никога не съм имала. Но Хемоклин слагах редовно - по 3-4 пъти на ден, така че мястото да бъде покрито с гела почти през цялото време. Който знае какво е запек с хемороиди ще ме разбере като кажа, че се чувствам като нов човек.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 01, 2010 8:47 pm 
Newbie
Newbie

Много добре знам за запека с хемороиди. Обаче при мен и двете са на периоди и когато периодите се засекат, става ужасно болезнено. А за продукта, казвате, че добър?

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 4 мнения ]