Автор |
Съобщение |
Десислава
|
Заглавие: Българска ЛИДА Публикувано на: Сря Яну 27, 2010 7:22 pm |
|
Administrator |
|
|
|
От днес по аптеките се предлага българският вариант на ЛИДАТАСТОП АПЕТИТ - СУПЕР СЛИМ СЪДЪРЖАНИЕ: Съдържа екстракт от горчив портокал - CITRUS AURANTIUM EXTRACT- 150 мг ЗАКОННО РЕГИСТРИРАН И ЛЕГАЛЕН ПРЕПАРАТ. Citrus aurantium - ефектът на т.нар. "горчив портокал" (citrus aurantium) се дължи на активната съставка синефрин (synephrine), която като ефедрина потиска апетита и ускорява метаболизма, което води до изгарянето на мазнини. За разлика от ефедрина обаче, синефрина няма толкова силен стимулиращ ефект върху сърдечно-съдовата система и нервната система, в следствие на което не води до безсъние. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 11:48 am |
|
Full Member |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:31 pm Мнения: 132 Местоположение: Добрич
|
Я гледай ти Колко лева е тази бг лида? Дали ще има наистина ефект, след като няма сибутрамин ? Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Десислава
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 2:09 pm |
|
Administrator |
|
|
|
Десислава написа: От днес по аптеките се предлага българският вариант на ЛИДАТАСТОП АПЕТИТ - СУПЕР СЛИМ СЪДЪРЖАНИЕ: Съдържа екстракт от горчив портокал - CITRUS AURANTIUM EXTRACT- 150 мг ЗАКОННО РЕГИСТРИРАН И ЛЕГАЛЕН ПРЕПАРАТ. Citrus aurantium - ефектът на т.нар. "горчив портокал" (citrus aurantium) се дължи на активната съставка синефрин (synephrine), която като ефедрина потиска апетита и ускорява метаболизма, което води до изгарянето на мазнини. За разлика от ефедрина обаче, синефрина няма толкова силен стимулиращ ефект върху сърдечно-съдовата система и нервната система, в следствие на което не води до безсъние. Цената му е 14.50 за 60 капсули. Пият се 1-2 сутрин на гладно. Принципно веществото , което се съдържа в горчивия портокал е подобно по действие на сибутрамина /мисля, че се явяваше някакъм негов дериват/. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 2:19 pm |
|
Full Member |
|
|
|
Някой пробвал ли ги е? Наистина ли подтискат апетита? Аз съм доволна от Хербалайф, но като ми свърши,мисля да продължа с храненето по същата схема,а за целта не трябва да ми се прияждат много неща, та тоя продукт би ми свършил работа Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Десислава
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 2:22 pm |
|
Administrator |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 2:42 pm |
|
Full Member |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ev4eto
|
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 2:48 pm |
|
Newbie |
|
|
Аз си го купих миналата седмица! Пия го вече 6-ти ден и съм доволна. Първите 1-2 дни не бях много сигурна, дали действа, но вече имам твърдо мнение- при мен РАБОТИ! Аз имам проблем по принцип с други подобни хапчелъци (гади ми се), а със СтопАпетит-а, нямам такъв проблем и не се изнервям :-) Аз съм доволна! Като дойде някой, който може да даде по подробна информация, да каже- Колко време може да се пие без прекъсване? Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ev4eto
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 2:51 pm |
|
Newbie |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 3:00 pm |
|
Full Member |
|
|
|
Ev4eto,мерси за линка ИСкам да те попитам дали имаш силна жажда и изобщо какви странични реакции има? Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ev4eto
|
Заглавие: Re: Българска ЛИДА Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 3:10 pm |
|
Newbie |
|
|
За сега се чувствам супер. За жаждата, аз се старая да пия много (уж за целулита) ха-ха-ха не смея да си помисля...но за сега освен, че изчезна непреодолимото желание за шоколад и други лиготийки ;-) през деня и особено вечер, друго нищо. Но все пак го пия от няма и седмица, дано наистина да е толкова добро, колкото се чува! Ще съм истински щастлива ха-ха-ха-хах-ха Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
|