|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
mira
|
Заглавие: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Вто Мар 26, 2019 4:36 pm |
|
|
Привет! След месец и половина мъжът ми ще има рожден ден - юбилей и искам да го отпразнуваме малко по-нетипично за нас. Затова реших да организирам малка екскурзия за нас двамата, обаче нямам идея къде. Иска ми се да е малко по-хубав, луксозен хотел, all inclusive, да не трябва да се притесняваме къде ще ядем и колко допълнителни разходи ще имаме, би било хубаво да има и спа или някакъв минерален басейн. Но нямам никаква идея за място, никога не съм обикаляла зимните ни курортни селища. Можете ли да ми препоръчате подобно място, което естествено и да е по-джоба  Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Сря Мар 27, 2019 7:27 am |
|
Administrator |
 |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Чет Мар 28, 2019 12:43 am |
|
Administrator |
 |
 |
|
marechkov написа: Аз лично много обичам да пътувам и да се глезя! Преродих се когато открих този сайт: https://vsichkioferti.bg/tourism/luksozni-hoteli Пълно е с най-добрите оферти, които можеш да намериш от всеки друг сайт. Сортираш си ги и си ти! А тази страница, която изпращам мисля, че е точно това, което търсиш. И много ти препоръчвам нашите курорти. И съм на мнение, че първо трябва да си посетим родните места, преди да тръгнем да ходим по чужбина, защото имаме прекрасни такива. Да не страдате от раздвоение на личността - сам си питате, сам си отговаряте. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
marechkov
|
Заглавие: Re: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Пет Мар 29, 2019 9:27 am |
|
Newbie |
 |
|
Десислава написа: marechkov написа: Аз лично много обичам да пътувам и да се глезя! Преродих се когато открих този сайт: https://vsichkioferti.bg/tourism/luksozni-hoteli Пълно е с най-добрите оферти, които можеш да намериш от всеки друг сайт. Сортираш си ги и си ти! А тази страница, която изпращам мисля, че е точно това, което търсиш. И много ти препоръчвам нашите курорти. И съм на мнение, че първо трябва да си посетим родните места, преди да тръгнем да ходим по чужбина, защото имаме прекрасни такива. Да не страдате от раздвоение на личността - сам си питате, сам си отговаряте. Съжалявам? Не Ви разбрах. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Пет Мар 29, 2019 9:55 am |
|
Administrator |
 |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Съб Авг 22, 2020 1:12 pm |
|
Hero Member |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rc1346
|
Заглавие: Re: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Чет Окт 29, 2020 9:31 pm |
|
Newbie |
 |
|
Последна промяна rc1346 на Пет Дек 16, 2022 3:18 pm, променена общо 1 път
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
shalamanov
|
Заглавие: Re: Хубава, но бюджетна екскурзия Публикувано на: Нед Авг 07, 2022 7:51 pm |
|
Newbie |
 |
|
Не знам защо, но повечето хора като чуят "екскурзия" и веднага си представят пътуване в чужбина. Аз, например, си направих една много готина екскурзия в един не толкова популярен за тази цел край на нашата родина - Северозапада. Понеже нямам много време от работа, беше само за 2 дни (1 нощувка) и за компания си взех кучето, жената и едни семейни приятели (малко лирическо отклинение). Палнахме колата и тръгнахме по Искърското дефиле - малко рафтинг, малко снимки по Лакатнишки скали, вечерта обиколко на Вършец и там спахме в една много уютна къщичка за гости с басейн. На другия ден си взехме довиждане с хазяина рано сутринта и минахме през местността Сопово, после през Враца до пещерата Леденика и оттам към водопада Скакля. След това по магистралата през Ботевград си се прибрахме благополучно в София. Ето един пример за много бюджетна екскурзия, която всеки може да си направи, според мен. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |