АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Пон Сеп 25, 2023 8:59 am

Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 2 мнения ]
Автор Съобщение
 Заглавие: Д-р Кирчев - мит или реалност?
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 11:42 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Бриджит Бардо пие кафе с Гала
Води я д-р Борислав Кирчев, който спасява от бръчки и целулит без скалпел

Цитат:

Бриджит Бардо идва при Гала в "На кафе". Д-р Борислав Кирчев, един от ко-водещите на предаването, когото ще гледаме в новия сезон, е обещал да докара на крака световната знаменитост. Ескулапът е завършил в Париж и е майстор в махането на целулит, бръчки и подобни гадости без хирургична намеса. Самата Бриджит неведнъж ползвала услугите му, разказаха продуцентите. Въпрос на време е докторът да доведе супер елитната дама в България.
Студиото в "На кафе" вчера бе разцъфнало в пъстри къщи с малки тераски, изящни статуи, саксии с цветя и бели ситни павета. От екипа били луди по Италия и решили да пресъздадат романтична атмосфера на италиански площад. С новите декори снимачната площадка е "разграфена" на аптека, кухня, кафе и моден магазин, като идеята е Гала да скача от рубрика на рубрика. Новият сезон тръгва и с петима ко-водещи, които ще помагат на русокосата грация със собствени теми. Освен д-р Кирчев, който е топлата връзка с Бриджит Бардо, в четвъртък при Гала ще се изявява Кристина Патрашкова, която се е заканила да разбие бг хайлайфа. В петъчното "На кафе" пък става страшно, тъй като при Гала сяда психологът Еленко Ангелов, който периодично хвърля в туш специалистите в бранша, твърдейки, че Джордж Буш е наследник на раса от влечугоподобни или че Матрицата на Уашовски и Киану Рийвс всъщност е истинска. Друга изненада е опитна туроператорка, която ще чертае маршрути за екскурзии в чужбина.
Гала вчера посрещна първите си гости, сред които фолк фурията Ивана и шефката на "Визаж" Жени Калканджиева. Гала небрежно се оплака, че отново влиза в ритъм на ставане в четири и половина сутринта.
"Лятото бяхме на круиз със Стефан - във Франция, Испания, Италия. После пък бях с женска компания в Прага", разказва за ваканцията си Гала.
Момичето на късмета е насъбрало доста гняв към жълтите медии, понеже бомбардирали със слухове, че е бременна. "Не съм! Забременяват ме през 6 месеца!", оплака се тя. После леко стресна журналистите с признанието, че си гледала плъх, който наскоро починал. "Много по-умен е от хамстера. Не хапе, привързва се към хората. Прекрасно животинче е", сподели водещата.
Райко Байчев

Вестник "Станадарт" - 14 септември 2010
ХУДОЖЕСТЕНАТА ИЗМИСЛИЦА НИ ИДВА В ПОВЕЧЕ.
ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ПАРИЖКАТА ДИПЛОМА НА Д-Р КИРЧЕВ.
СЛАВА БОГУ, ЧЕ ИМА ЖИВИ СЪСТУДЕНТИ, КОИТО ЩЕ ПОТВЪРДЯТ КАК СЕ Е РАЗХОЖДАЛ ПО ПИЖАМА ПО УЛ."РАКОВСКИ".

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Д-р Кирчев - мит или реалност?
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 3:06 am 
Newbie
Newbie

Този "лекар" се интересува единствено от парите, които ще му платите за "изключително необходимото" ви и скъпо "лечение". Признавам, че е много добър психолог и, ако види, че поддавате и му се доверявате ще падне едно продължително и скъпоструващо лечение...Била съм му пациентка преди години, познавам го, "лекувал" ме е, плащала съм му. Точно затова пиша - за Бога, хора, не ходете при него, без значение с какво се занимава (виждам, че разширява дейността си), той ще ви излъже! Или, ако толкова много желаете той да е вашия гинеколог (ако все още има разрешително да практикува) или вашия карбокситерапевт - задължително искайте и второ мнение, абсолютно задължително!!! Да видим!

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 2 мнения ]