|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
Десислава
|
Заглавие: Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 11:11 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Не зная коя е причината, то ще ви разкажа за една голяма драма,разиграла се преди две години в ЧЕХИЯ. Миналата година в Прага се роди дъщерята на братовчед ми Карел.Доста бях изумена като видях тази снимка- http://www.karhuweb.net/barborka/prvni/ ... 70636.htmlПоследвалото обяснение съвсем ме втрещи - предишната година в един родилен дом в Чехия случайно разменят две бебета.Така си живеят 10 месеца.Разплитането на възела започнало оттам,че в кварталната кръчма се подигравали на единият баща,че детето не приличало на него.Взел човечецът и си направил ДНК- тест.Резултат - не е негово детето. А се сетете какво е било на жена му,че да вземе и тя да си направи ДНК-тест.Оказва се,че не е и нейно.Тук вече ми се губят събитията ,но е последвала размяна на двете десетмесечни бебета. Споделяне във Facebook
Прикачени файлове: |

12722.jpg [ 9.53 KiB | Прегледано 13735 пъти ]
|

Trebic_1_217920a.jpg [ 14.5 KiB | Прегледано 13736 пъти ]
|
_________________ „На зло куче – зъл прът“
Последна промяна Anonymous на Съб Авг 01, 2009 11:27 pm, променена общо 1 път
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 11:16 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Ето как е отразено и в нашата преса- Цитат: Ако щете - вярвайте Чехи си разменят бебетата след 10 месеца, объркали ги в болницата 11.10.2007 11:17 10 Две чешки семейства, чиито бебета били разменени в болницата веднага след раждането, ще се срещнат сега – 10 месеца по-късно, за да си обменят... децата Чехи си разменят бебетата след 10 месеца, объркали ги в болницата
Болницата в Требич, където се е случило объркването. Снимка: БГНЕС
Две чешки семейства, чиито бебета били разменени в болницата веднага след раждането, ще се срещнат сега – 10 месеца по-късно, за да си обменят... децата, съобщи ВВС.
Грешката била разкрита, след като единият от бащите забелязал, че бебето му въобще не прилича на него.
Последвали ДНК тестове, които показали, че нито той, нито съпругата му са родители на детето. В момента другата двойка също се подлага на изследвания.
Двете семейства планират да съдят болницата, която от своя страна е започнала разследване, за да установи как се е стигнало до объркването.
Никол и Вероника са родени на 9 декември миналата година в клиника в град Требич, на около 165 километра от столицата Прага.
Няколко месеца след това Либор Брожа – бащата на едното от децата, се подложил на ДНК тест, тъй като не установявал прилика между него и бебето му.
Тестовете на съпругата му също показали, че тя не може да е биологичната майка.
Миналата седмица двойката се срещнала с Ян и Ярослава Чермак и дъщеря им Вероника. Те също се подлагат на изледвания и семействата вече са се разбрали да разменят момиченцата. Според психолози, които работят със семействата, майките ще имат по-големи проблеми с приспособяването от децата. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 11:19 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Цитат: Разменени бебета в родилния дом? Ужас! 11 Октомври 2007 Две семейства в Чехия ще си върнат собствените деца навръх рождения им ден Майките с биологичните си дъщери, досега разменени в родилния дом Майките с биологичните си дъщери, досега разменени в родилния дом
В Чехия две семейни двойки решиха да разменят децата си. Както станало ясно, двете момиченца, родени в един и същи ден преди 10 месеца, били объркани в родилния дом.
За грешката станало ясно, след като тъмнокосият и тъмноок шофьор на самосвал Либор Броза решил да провери действително ли е биологичен баща на русокососата си синеока дъщеря Никола.
ДНК- анализът показал, че Броза не е баща на детето и тогава той обвинил жена си Ярослава Троянова в съпружеска измяна. Тя се обидила и за да докаже своята невинност, също си направила ДНК анализ. Тогава станало ясно, че момиченцето не е биологична дъщеря и ... на майка си.
След случилото се, администрацията на родилния дом, където било родено детето, се видяла принудена да признае допуснатата грешка. Лекарите помогнали на съпрузите да открият истинската си дъщеря - Вероника. До този момент за нейни родители се смятали Ян и Ярослава Цермак.
Двете деца се родили в един ден в родилния дом на Требник, на 165 км южно от Прага. Родителите решиха да разменят децата на 9 декември, когато и двете навършват една година.
Ярослава Троянова и Либор Броза имат намерение да съдят родилния дом за нанесени щети в размер на 510 000 долара. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 11:38 pm |
|
Sr. Member |
 |
 |
Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:31 pm Мнения: 463 Местоположение: Добрич
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Нед Авг 02, 2009 12:16 am |
|
Administrator |
 |
 |
|
Дааа-защото нещо били разменени номерцата на ръчичките им докато ги къпали. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 3:11 pm |
|
Sr. Member |
 |
 |
|
Десислава написа: Дааа-защото нещо били разменени номерцата на ръчичките им докато ги къпали.
Просто кошмар ! (размяната на децата, а не писането с маркер  )) ) Не го пожелавам и на никой ! Споделяне във Facebook
_________________ щъпук
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 8:24 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 11:53 pm |
|
Sr. Member |
 |
 |
|
Десислава написа: Това не е маркер.На фуксин ми прилича.
Като спомена фуксин,да питам  Това нали беше онзи препарат с розово-лилав цвят ? Правех си косата навремето с него,ставаше страхотен цвят  ) Някакъв заместител да има? Сори за спама  Споделяне във Facebook
_________________ щъпук
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Сря Авг 05, 2009 12:14 am |
|
Administrator |
 |
 |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Куку Ми Цин
|
Заглавие: Re:Коя ли е причината за този бой? Публикувано на: Сря Авг 05, 2009 12:46 am |
|
Sr. Member |
 |
 |
|
Десислава написа: Защо ти е заместител?
Ами преди години (когато бях лилава в главата ) беше изчезнал от аптеките и казаха,че са го спрели от производство Споделяне във Facebook
_________________ щъпук
|
|
Върнете се в началото |
|
 |